Serveren


Onze thee serveren in uw zaak

Waarom losse thee serveren

Horecagelegenheden kunnen in deze tijd eigenlijk niet meer zonder losse thee. Uw gasten zullen er vroeg of laat ongetwijfeld naar vragen. Misschien serveert u al thee in de vorm van theezakjes. In theezakjes is van de mooie theebladeren weinig meer over. Deze zijn hierin verpulverd tot gruis. Losse thee bestaat uit hele theebladeren en is altijd van betere kwaliteit. Niet voor niks worden de mindere kwaliteit bladeren gebruikt voor theezakjes.

Hele theebladeren bieden uw gasten een mooiere smaakbeleving dan theegruis. Dat komt omdat hele bladeren nog veel van hun natuurlijke etherische oliën bevatten én omdat losse thee zijn smaak langzamer afgeeft. Daardoor is de smaak complexer en heeft het meer karakter. Theezakjes bieden misschien meer gemak, maar met het juiste theegerei is losse thee serveren net zo simpel. Ook niet onbelangrijk: een kop thee kost u zelf bijna niets!

Waarom Dolce-Piccante

Besluit u losse thee te schenken in uw zaak, dan heeft u bij ons keuze uit meer dan genoeg heerlijke smaken. Bovendien helpen wij u graag met het samenstellen van een mooi aanbod voor uw gasten. Met onze ervaring en kennis van thee kunnen wij u adviseren over een goede mix van toegankelijke en wat meer bijzondere smaken. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij samen met u een theemenu samenstellen van bijvoorbeeld 12 smaken. Meer of minder is natuurlijk ook mogelijk.
 
Ons grote voordeel is dat wij een klein bedrijf zijn en daardoor zeer flexibel. Bij ons heeft u een vast aanspreekpunt en korte lijnen. Zo kunnen wij snel met u meedenken en aan oplossingen werken die perfect zijn voor uw onderneming.

Prijzen

Wilt u onze thee inkopen om te schenken in uw (horeca)zaak, dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. Wij houden het graag simpel en houden de volgende kortingen aan:

  • 10% korting vanaf 15 stuks
  • 15% korting vanaf 45 stuks

U mag uiteraard zelf bepalen welke smaken u kiest; u heeft hierbij de keuze uit al onze theeën. De korting geldt op de consumentenprijzen van onze producten (inclusief 6% btw). Zie daarvoor de tabel hieronder. Met deze extra korting kost het u helemaal weinig per kop thee die u serveert.

Consumentenprijs
(incl. 6% btw)
Zwarte thee  
Black Assam € 3,75
Black Ceylon € 3,80
Black Orange € 3,75
Black Roses € 3,75
Caribbean Rum € 3,75
Coco Orange € 3,75
Coco Touch € 3,55
Evening Spices € 3,75
Fruity Cinnamon € 3,85
Hot Cocoa € 3,55
Hot Sangria € 3,75
Orange Chocolate € 3,55
Santa Baby € 4,15
Indian Chai € 3,75
Star Anise € 3,55
Sweet Lychee € 3,75
Autumn Sun € 3,85
Chocolate Rosemary € 3,85
Apple Pie € 3,85
   
Pu-er thee  
Pure Pu Erh € 3,95
   
Oolongthee  
Pure Oolong € 6,20
   
Groene thee  
Apple Green € 3,95
Ginger Lime € 3,95
Banana Dream € 3,85
Citrus Fresh € 3,85
Detox Champagne € 3,85
Fresh Kiss € 3,85
Green Sencha € 3,55
Green Earl Grey € 3,85
Hello Mango € 3,85
Jasmine Orange € 3,85
Lemon Green € 3,85
Minty Green € 3,65
Pure Jasmin € 3,65
   
Witte thee  
Sensual Silence € 6,00
White Chamomile € 5,90
White China € 5,90
   
Rooibos  
Hot & Spicy € 3,45
Sweet Dreams € 3,45
Lemon Ginger € 3,25
Choco Fresh € 3,15
   
Kruidenthee  
Beautea € 3,85

 

Bestellen zoals u dat wilt

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U bepaalt daarom zelf hoe u uw bestellingen wilt plaatsen. Zo kunnen we met u afspreken dat wij u periodiek, bijvoorbeeld iedere maand, opbellen om te vragen of u nog genoeg voorraad heeft. Of u belt ons zelf op zodra u een nieuwe bestelling wilt plaatsen. Bestelt u liever digitaal, dan kan dat ook via onze webshop. U krijgt dan een speciale kortingscode van ons.

Snel geleverd

Wij begrijpen dat u uw producten graag snel geleverd wilt hebben. Bestellingen die u plaatst, verpakken wij daarom nog diezelfde dag. En dat doen wij natuurlijk zorgvuldig, zodat u de producten in de beste staat ontvangt. PostNL heeft het pakket uiterlijk de werkdag na uw bestelling en draagt vanaf dan zorg voor een snelle levering.

Meer weten?

Wij willen u de beste thee-oplossingen bieden voor uw onderneming. Heeft u vragen of heeft u nog andere wensen? Laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee!