Relatiegeschenken


Leuk om te krijgen, leuk om te geven

Thee als relatiegeschenk

Thee is een geweldig product om weg te geven. Als cadeau aan familie of vrienden, maar ook zeker als relatiegeschenk. Bijvoorbeeld aan zakelijke partners, uw beste klanten of aan uw werknemers. Ook erg leuk om als onderdeel van een goodiebag weg te geven aan bezoekers van een evenement, als bedankje voor hun komst. Iedereen die van thee houdt, zal het zeker waarderen. En al helemaal als het goede kwaliteit losse thee is, die ook nog eens aantrekkelijk verpakt is.

Wat wij bieden

Voor relatiegeschenken bieden wij speciale theesamples aan van 25 gram (goed voor 13 koppen) of onze reguliere verpakkingen van 75 gram. U kunt zelf een smaak groene thee, zwarte thee of rooibos kiezen, of de keuze aan ons overlaten. De thee verpakken wij in de originele Dolce-Piccante verpakking, die we voor u personaliseren. Zo kunnen wij een bedrijfslogo op de verpakking plaatsen, of het logo van uw evenement, en voegen we eventueel huisstijlkleuren toe.
 
Ook voorzien wij de sample altijd van een een leuke korting voor de ontvanger. Bijvoorbeeld 10% korting op een aankoop in onze webshop met een bepaalde kortingscode. Het personaliseren en de korting kosten u niets extra. We hanteren hiervoor alleen een minimale afname van 40 stuks.

Prijzen

Voor uw relatiegeschenken proberen wij altijd een mooie prijs te maken. De prijs per relatiegeschenk hangt af van de gekozen thee en het aantal dat u afneemt. Wilt u een prijsindicatie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen u snel laten weten voor welke prijs wij u de relatiegeschenken kunnen leveren. Ook als u vragen of andere wensen heeft. Wij denken graag met u mee!
 


Vraag een offerte aan

Uw naam*

Naam van uw bedrijf*

Uw e-mailadres*

Onderwerp

Hoeveel relatiegeschenken wilt u?

Van hoeveel gram?

Wensen en voorkeuren

* Verplicht veld