Over Dolce-Piccante


Leer ons kennen

Wij dames zijn maar druk. Werk, vrienden, familie en boven dat alles onderhouden we ook nog onze sociale media. We willen niks missen, maar missen hierdoor de kleine belangrijke dingen. We vergeten onszelf en de mensen die ons het meest dierbaar zijn. Losse thee is een klein gebaar om jezelf of iemand anders eens goed in het zonnetje te zetten.

Ik, Annemerel (eigenaresse van Dolce-Piccante) wil daar graag een steentje in bij dragen. Ik geloof oprecht dat blijdschap in de kleine dingen zit. Mensen blij maken is dan ook mijn persoonlijke missie.

Hoe? Nou heel simpel. Ik streef er naar om hoogwaardige en heerlijke smaken losse thee in het assortiment te hebben. Zodat je jezelf of iemand echt kunt laten genieten. Ik wil het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kun je zelf je eigen thee uitzoeken en bij het afrekenen een kaart uitzoeken. Wij zullen jouw persoonlijk boodschap op de kaart drukken en deze afleveren bij het juiste adres.

Dat maakt mijn werk zo leuk! Ik krijg de kans om lieve boodschappen en goede thee te verspreiden. Ik kan mensen blij maken. Dit maakt mij gelukkig. Zo bewijs ik dat blijdschap echt in de kleine dingen zit.

– Annemerel
Oprichter Dolce-Piccante

Waarom losse thee?

Ik ben zelf gek geworden op losse thee toen ik een jaar of tien was. Met de kerst spendeerde ik een weekend met mijn familie in een heerlijk hotel. Het hotel had een hele bar met losse thee die je zelf kon scheppen! Ik was verkocht. Het rook zo lekker en het smaakte nog beter. Sindsdien ben ik thee gaan verzamelen. Van theezakjes tot losse thee. Die passie is eigenlijk nooit verdwenen en ik ben me meer in de wereld van thee gaan verdiepen.

Losse thee is kwalitatief altijd beter dan theezakjes. De theezakjes worden namelijk gevuld met het allerfijnste gruis van de theebladeren. Ze verliezen hun (gezonde) etherische oliën en smaken minder intens. Daarom worden ze flink aangevuld met smaakmakers. Daar houden we niet zo van! Onze losse thee is enkel natuurlijk gearomatiseerd. De theebladeren zijn nog heel en krijgen dus rustig de tijd om te ontvouwen in je kop. Zo komen langzaam die heerlijke etherische oliën vrij. Je ruikt het en proeft het nog beter.

Over Dolce-Piccante

Het verhaal van Dolce-Piccante begint in 2015. Toen begonnen wij, Annemerel Westerhuis en Kees Frank, de voorbereidingen voor onze webshop in verse losse thee. Sinds begin 2016 is de webshop in de lucht en weten steeds meer mensen ons te vinden. Wij zijn Dolce-Piccante gestart vanuit een gezamenlijke passie: kwalitatief goede thee. Want hoewel theezakjes lekker makkelijk zijn, is losse thee toch echt een wereld van verschil. En met het juiste gerei hoeft het ook niet lastiger te zijn dan theezakjes. Via onze webshop willen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met dit fantastische product!
 

“Blijdschap zit in de kleine dingen”