Waarom onverwachte post zo leuk is

Post

Het feestseizoen is in volle glorie. Ik ontving laatst een kaartje van PostNL, met de vraag of ik iets wilde schrijven naar iemand die ik niet ken. Een eenzame oudere. Ik vind dit zoiets moois. Het enige wat nog door de brievenbus komt zijn folders en zakelijke brieven. Nu krijg je de kans om een mooie boodschap te geven aan iemand die het niet verwacht.

Kerstkaarten sturen

Ga jij dit jaar kerstkaarten versturen? Ik wel! Ik ben er gek op. Ik vind het zo jammer dat we elkaar alleen nog maar taggen in berichten of kerst mails sturen. Het is zo leuk om er even wat moeite in te steken, een pen te pakken en een persoonlijke boodschap te schrijven. Iemand bedanken voor het mooie jaar, de fijne samenwerking of omdat ze zo’n geweldige vriendin is!

Thee cadeau

Ik (Annemerel) ben gek op het uiten van kleine waardevolle gebaren. Ik heb daarom voor Dolce-Piccante het thee cadeau geven makkelijker gemaakt. Je kiest zelf de smaakjes uit en bij het afrekenen kies je voor een cadeauverpakking en kaart. Laat een persoonlijke boodschap achter en wij drukken hem voor je op de kaart. Geef een ander bezorgadres op en we zorgen ervoor dat dit bij de juiste persoon terecht komt. Zolang jij maar iemand zorgeloos kunt verrassen!

Wij geloven erin dat blijdschap in de kleine dingen zit. Wie moet jij hoognodig weer eens laten weten dat je van haar houdt? Je lieve moeder? Die vriendin die er even doorheen zit? Je zegt het met een persoonlijke kaart van Dolce-Piccante.

Lees hier meer over thee cadeau geven.

Vond je deze post leuk?


Like ons op Facebook:Deel op social media:Blijf op de hoogte: 

Plaats een reactie