Behind the scenes #4

Behind the scenes

We zijn alweer halverwege november. De Sint is inmiddels gearriveerd en het begint toch echt koud te worden. Tijd om op te warmen met een kopje thee en ondertussen vertel ik je weer waar we de afgelopen periode mee bezig zijn geweest. Je krijgt als het ware een kijkje in onze keuken. De eerste twee weken van november waren super! Waarom? Ik vertel het je. 

De kerstkriebels

Het wordt nu toch wel erg snel donker en koud. Ik krijg daarom weer zin in warme kopjes thee met kruiden die verwarmen of mij even uit die winterdip halen. Ik drink daarom erg graag Santa Baby & Hot Cocoa. Santa Baby is een zwarte thee vol met kruiden en specerijen die je verwarmen. Hij ruikt en smaakt heerlijk en brengt je helemaal in kerstsferen. Hot Cocoa is een zwarte thee aangevuld met kaneel en cacao. En wat haalt je nou beter uit je winterdip dan cacao? .

Cadeautjes verwarmen de wereld

Het is nu alweer een maand geleden dat onze cadeauverpakking met persoonlijke kaart op onze website staat. Ik heb al heel wat lieve berichtjes van mensen de wereld in mogen sturen. Het is zo lief om te lezen hoe we elkaar zo nu en dan een hart onder de riem willen steken of gewoon willen zeggen dat we elkaar missen. Dit maakt voor mij Dolce-Piccante geweldig 🙂 ! Blijdschap zit echt in de kleine dingen van het leven!

Thee proevers

Ook de afgelopen tijd hebben weer leuke bloggers onze thee geproefd! We hebben erg leuk samengewerkt!

Glamourmoes

Zo mochten we Marloes van Glamourmoes.nl onze thee toe sturen. Deze heeft ze uitgebreid getest. Benieuwd wat ze er van vond? Lees dan vooral even haar artikel. Op haar Blog vind je nog veel meer leuke artikelen 🙂 !

Eetspiratie 

Daarnaast hebben we een erg leuke samenwerking gehad met Simone van Eetspiratie.nl. We mochten ook Simone onze losse thee toesturen. Je leest een uitgebreide review op haar blog. Je vindt op haar website ook de lekkerste recepten. Ik heb al flink wat uren met mijn nieuwe slowcooker en haar website in de keuken gestaan :)!

Puur Suzanne

Het wordt nu toch echt koud! Suzanne van Puursuzanne.nl heeft daarom met onze Indian Chai een chai latte gemaakt. Dit deed ze met een melkopschuimer! Zo heb je binnen no-time een heerlijk kruidig drankje op tafel staan. Lees haar recept voor een heerlijke variant op haar website. Dat is pas echt opwarmen met dit koude weer. Zoek je nog lekkere maaltijden? Dan zit je hier ook zeker goed!

Samples voor de kerst

We zijn weer bezig met een nieuw projectje, namelijk het ontwerpen van samples. Ideaal voor bedrijven om te geven als een relatiegeschenk of voor in een goodiebag. We mochten de eerste samples ontwerpen voor Simone. Zoals je hier boven gelezen hebt heeft Simone haar eigen blog Eetspiratie.nl. Maar daarnaast heeft ze ook nog eens een eigen Massage praktijk, Touch of Pink. We hebben de sample speciaal ontworpen voor Touch of Pink.

sample Dolce-Piccante

Hap & Sap

Als top van de ijsberg hebben we nog een erg leuk nieuwtje. Hap & Sap gaat onze thee serveren tijdens hun high tea’s. Debbie en Suzanne (de oprichtsters van Hap & Sap) maken de lekkerste broodjes, sapjes en gebakjes en brengen die bij je op locatie. Alles is homemade en je weet bij Hap&Sap waar de gebruikte producten vandaan komen. We zijn daarom erg trots dat onze losse thee geserveerd gaat worden tijden hun high tea’s!

 

Vond je deze post leuk?


Like ons op Facebook:Deel op social media:Blijf op de hoogte: 

Plaats een reactie