Behind the scenes #3

DSC_0516

Het einde van oktober is inzicht en het is daarom tijd om jullie weer mee te nemen achter de schermen. Altijd leuk toch? Want we zijn natuurlijk niet alleen een merk, maar ook mensen achter een merk! Daarom vind ik (Annemerel) het leuk om zo nu en dan eens een update te doen. Waar zijn we mee bezig en waar kijken we heel erg naar uit? Ik vertel het je gewoon. Laten we bij het begin beginnen.

De herfst is begonnen!

En ik vind dat toch heerlijk. Ik ben gek op de maand oktober. De blaadjes veranderen van kleur en ik ben jarig in oktober! What’s not to like? Ik ben nog steeds een herfstkind. Het klinkt misschien heel suf, maar ik kan echt genieten van de geur van herfst en die natte bladeren op de grond. Ik maak er ook oneindig veel foto’s van. Maar wat ik nog het allerleukste vind is onze Herfstcollectie. We sorteren onze smaakjes natuurlijk zelf en mogen deze ook eindeloos proeven (met een goed boek, beentjes omhoog en mijn warme sloffen aan). Wat is het leven toch zwaar… 🙂

Stiekem al vooruitblikken?

Natuurlijk zit de winter er ook aan te komen. Dit betekent nog meer thee! We zijn druk bezig met allerlei leuke dingetjes en samenwerkingen, waar ik jullie hopelijk volgende maand met trots meer over kan vertellen!

We hebben hiervoor ook alweer lekkere theetjes in huis zoals Apple Pie & Santa Baby

Nieuwtjes

Daarnaast zijn we ook druk bezig geweest met onze nieuwe cadeauverpakking. Je kan nu zelf een kaart uitkiezen die het geven van thee nog leuker maakt!

Ook zijn we nu gewoon te bereiken via Whatsapp. Wel zo makkelijk. Dus als je een vraag hebt over je bestelling, over de thee of als iets niet duidelijk is kun je ons lekker snel bereiken!

Samenwerkingen met Bloggers

Ik werk graag samen met bloggers! Ik vind het ontzettend leuk om te horen wat ze van de thee vinden, daarnaast ben ik nu ook verslaafd geraakt aan een aantal blogs.

Zo werkte we samen met Burgertrutjes.nl  en hebben we met Jonna en Marleen een win-actie opgezet voor een heerlijk theepakket. De win-actie loopt nog steeds, dus kijk snel even op hun Facebook pagina. Deze dames zijn pas sinds juli bezig, maar hebben nu al een hele boel geweldige artikelen. Buiten het feit dat het twee leuke meiden zijn, ben ik ook echt gek op hun artikelen geworden!

1 dag later verscheen het artikel van Elegantic.nl. Kelly mailde me of ik het leuk vond dat ze onze thee ging reviewen. Natuurlijk vind ik dat leuk! Ik stuurde haar daarom wat herfstsmaakjes toe! Voor meer leuke reviews moet je zeker haar blog blijven volgen.

Ook mocht ik Melle van Thankgoditismonday.nl weer een pakketje toesturen. Ik wordt altijd ontzettend vrolijk van haar blogverhalen en vond het dus erg leuk dat ze nogmaals een pakketje van mij wilde ontvangen 🙂 !

Kijk voor al onze samenwerkingen en voor nog meer leuke blogs om te volgen ook op onze ‘in de media’ pagina!

In het vooruitzicht

Er staan nog wat leuke samenwerkingen gepland, waar ik je volgende maand weer meer over vertel!

Daarnaast zijn we druk in de weer met onze zakelijke pagina voor alle winkels, restaurantjes, cafeetjes, salons, etc. Erg spannend en leuk allemaal! Ik heb zin in november!

Ik hoop dat je het leuk vindt om onze updates te lezen. Ik hoor dit natuurlijk graag, dus laat vooral een reactie achter 🙂 !

 

Vond je deze post leuk?


Like ons op Facebook:Deel op social media:Blijf op de hoogte: 

Plaats een reactie