White Chamomile

4 van 5 gebasseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klanten reviews)

€5,90

Bij stressvolle situaties is het heerlijk om een kopje kamille thee te drinken om weer bij jezelf te komen. Witte thee bevat weinig tot geen cafeïne en is daarom een perfecte combinatie voor het rustgevende kruid kamille.

 • Inhoud: 50 gram (38 kopjes thee)
 • Herkomst thee: China
 • Allergenen informatie: Geen

Proefzakje voor €0,50?

Productcode: WC-W-02

Categorie
Trefwoorden , ,
White Chamomile losse thee voorkant
White-Chamomile-losse-theeWhite Chamomile

Over dit product

White Chamomile is een witte thee gecombineerd met het bekende kruid kamille. Kamille werkt goed om te ontspannen of voor als je lekker wilt slapen. Witte thee bevat geen tot weinig cafeïne. Daarnaast smaakt witte thee erg bloemig. Dit is heerlijk in combinatie met Kamille.

Ingrediënten

Witte thee, kamille korenbloem

 

Lees meer

Deel deze pagina:

2 reviews voor White Chamomile

 1. 4 van 5

  :

  Omdat ik vaak druk ben en daardoor ook moeilijk in slaap kan komen zocht ik een natuurlijk product dat hierbij kan helpen. Ik wist dat kamille rustgevend werkt en ik was daarom benieuwd hoe dit in combinatie zou zijn met witte thee (wat ik ook nog niet kende). Het heeft een lekkere zoetig en bloemige smaak, Maar wel écht een avond thee. In de ochtend hou ik toch wel meer van een sterkere thee.

 2. 4 van 5

  :

  De thee heeft een zachte vefrissende smaak en heeft een lekkere reuk. Het werkt rustgevend voor het slapen gaan. Het is wel echt een avond thee, in de ochtend wil ik wat sterkers bijvoorbeeld Fresh Kiss. Door deze thee wordt ik uitgeslapen wakker.

Schrijf een review