Witte thee


 
 

Onze witte theeën

Witte thee

Witte thee van Dolce-Piccante wordt altijd klein ingekocht, zodat de thee die jij krijgt altijd vers is. Wij hebben verschillende soorten Losse thee gemengd met heerlijke kruiden, specerijen, fruitsoorten, bloemen en natuurlijke aroma’s die iets extra’s geven aan de heerlijke losse thee. Wij voegen enkel natuurlijke ingrediënten toe aan onze theesoorten, omdat wij het belangrijk vinden dat jij eerlijk en puur kunt genieten en geen verborgen suikers binnen krijgt.

Hoe wordt witte thee geproduceerd?

Witte thee mag je gerust een heel bijzondere thee noemen. De thee wordt aan het begin van het seizoen geplukt van speciale struiken. De thee wordt net zoals bij groene thee niet gefermenteerd maar laat de thee op een natuurlijke manier verwelken en vervolgens worden ze gestoomd. De thee heeft weinig cafeïne en heeft een prettig licht zoete smaak.
De blaadjes van deze theesoort zijn nog heel groot en niet opgerold, zo geeft de thee een ultieme smaak af! Witte thee is wat duurder in prijs, maar is het zeker waard!

Witte thee van Dolce-Piccante

Omdat deze theesoort al zo heerlijk en puur van zichzelf is mengen we het enkel met heel subtiele smaken. Zo blijf je de bloemachtige, zoete en zachte smaak nog steeds proeven. Als je wilt gaan voor een heel pure variant dan is het aan te raden om te gaan voor de White China, dit is pure thee met enkel een blaadje korenbloem te decoratie.